Masseur

In 2006 ben ik begonnen met de opleiding sportmassage (NGS) en heb deze met goed resultaat afgesloten en ik mag mezelf geregistreerd sportmasseur (NGS) noemen. Om mijn kennis uit te breiden, ben ik verder gegaan met de applicatiecursussen blessurepreventie (NGS), bindweefselmassage (NGS) en manuele lymfedrainage (NGS). Ook heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd om zo het plaatje voor mijzelf steeds meer compleet te maken.

Vanaf 2006 - 2011 heb ik bij V.V. Mariƫnberg 5 seizoenen als verzorgster gewerkt. Een leerzame periode.

Bij de BER heb ik de opleiding voetreflexologie gevolgd. In november 2012 heb ik mijn beroepstoetsing gehaald. Dit houdt in dat de behandelingen vergoed worden via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Dit gaat niet van uw eigen risico af! Of en hoeveel er vergoed wordt is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende pakket.

Heeft u na het bezoek van mijn website vragen of wilt u informatie of een afspraak maken, dan kunt u mijn mailen, bellen of whatsappen. Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen. U kunt dan de voicemail inspreken en ik bel u z.s.m. terug. 

Ik nodig u graag uit voor een heerlijke massage. 

Graag tot ziens!