Over Ina Maat

Na diverse omzwervingen ben ik in 2006 ben begonnen met de opleiding sportmassage (NGS) en heb deze met goed resultaat afgesloten en ik mag mezelf geregistreerd sportmasseur (NGS) noemen. Om mijn kennis uit te breiden, ben ik verder gegaan met de applicatiecursussen blessurepreventie (NGS), bindweefselmassage (NGS) en manuele lymfedrainage (NGS). Ook heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd om zo het plaatje voor mijzelf steeds meer compleet te maken.

Vanaf 2006 - 2011 heb ik bij V.V. Mariënberg 5 seizoenen als verzorgster gewerkt. Een leerzame periode.

Bij de BER heb ik de opleiding voetreflexologie gevolgd. In november 2012 heb ik mijn beroepstoetsing gehaald. Dit houdt in dat de behandelingen vergoed worden via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Dit gaat niet van uw eigen risico af! Of en hoeveel er vergoed wordt is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende pakket.

Sinds april 2014 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Voor informatie en behandelingen kunt u een kijkje nemen op de website.

In april 2018 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik ben aangesloten bij de BGN. Dit houdt in dat consulten vergoed worden via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Dit gaat niet van uw eigen risico af! Of en hoeveel er vergoed wordt is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende pakket.

Ook ben ik aangesloten bij Puur Gezond. Deze methode is een voorstandiger van volwaaardige voeding. Niet zozeer calorieën tellen, maar gezond eten. Een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl in 8 stappen.

Om mijn licenties ( masseur, voetreflexoloog, gewichtsconsulente ) te behouden is het verplicht om bijscholingen te volgen. Op deze manier blijft de kennis up to date! 

Al met al heb ik prachtig werk met heel veel afwisseling.

Heeft u na het bezoek aan mijn website vragen of wilt u informatie of een afspraak maken, dan kunt u mij mailen, bellen of whatsappen. Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen. U kunt dan de voicemail inspreken en ik bel u z.s.m. terug. 

Mijn telefoonnummer is 06-11 212 450 en/of 0523-23 27 80.

Heel graag tot ziens!

Ina Maat