Voedings-/leefstijlcoach

Sinds april 2018 ben ik een gediplomeerd gewichtsconsulente en aangesloten bij de BGN. Ik noem mijzelf voedings-/ leefstijlcoach. Het gaat niet (alleen) om gewicht verliezen. Het gaat erom dat u zich goed in uw vel voelt. Dat u zich fitter en energieker voelt, dat u er beter uitziet. Dat u gezonder wordt. Dit kan door gezonde voeding, maar ook door lekker te bewegen. Dit lukt natuurlijk niet door alles in één keer radicaal om te gooien. Dat is vaak gedoemd om te mislukken. 

Ik ben aangesloten bij 'PuurGezond'. Hier werken wij met pure, volwaardige producten.

Naast gezonde voeding is bewegen erg belangrijk. Zonder bewegen geen gezonde leefstijl. Elke dag lekker naar buiten voor een wandeling is al een goed streven. De fiets pakken i.p.v. de auto. De trap nemen i.p.v. de lift. Een combinatie van cardio- en krachttraining is nog beter. 

Een laagdrempelige sportschool is "Beweegcentrum Hardenberg". www.beweegcentrumhardenberg.nl

Is powerwalking meer iets voor u? Lopen in een stevig tempo met spierversterkende oefeningen tussendoor? Kijk dan eens op de website van Trijntje Mulder in Lutten. www.gewichtscoachtrijntje.nl.

Ik werk één op één, maar het is ook mogelijk om een groepscursus "slank in 8 stappen" te volgen. 

Heeft u na het bezoek van mijn website vragen of wilt u informatie of een afspraak maken, dan kunt u mij mailen, bellen of whatsappen. Tijdens de behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen. U kunt dan de voicemail inspreken en ik bel u z.s.m. terug.


Ik begeleid u graag met een gezond voedings- en leefstijladvies. 

Graag tot ziens!