Producten

Er wordt in de schoonheidssalon gewerkt met producten van IK SKIN PERFECTION. IK SKIN PERFECTION heeft 100% actieve en groene cosmeceuticals ontwikkeld, zonder huidonvriendelijke ingrediƫnten, geur- en kleurstoffen!

Er wordt samen gewerkt met het beste Research en Developmentteam in Europa dat bestaat uit een wetenschappelijk team van onder andere: farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten.

IK SKIN PERFECTION handelt vanuit het principe dat elke huid van nature gezond behoort te zijn. Het is daarom belangrijk om de huid terug te brengen naar haar oorspronkelijke balans zonder de huid daarbij te beschadigen.

Een huidprobleem is meestal het gevolg van dieperliggende oorzaken. Met het unieke Healthy Reset Programma van IK SKIN PERFECTION wordt er zeer resultaatgericht behandeld met een focus op zowel de binnen- als de buitenkant. U huid wordt in 4 fasen terug gebracht naar een gezonde en goed functionerende huid.

IK SKIN PERFECTION is uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar:

  • transparante, eerlijke cosmetica zonder huidonvriendelijke  ingrediĆ«nten.
  • natuurzuivere, verantwoorde, betrouwbare en veilige cosmetica.
  • een oplossing voor haar/zijn huidprobleem.

Groen, gezondheid en schoonheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Alle producten die gebruikt worden tijdens de behandeling kunnen worden aangeschaft voor thuis gebruik om zo een optimaal resultaat te boeken

De prijzen van de producten zijn te vinden in de linkerkolom onder het kopje "Producten".