PuurGezond

Zelf ben ik een voorstander van pure en volwaardige producten. De methode en de inzichten van "PuurGezond" spreken me erg aan. Eten dat je ook echt voedt en niet alleen maar vult. Als je kiest voor pure en volwaardige producten krijg je vanzelf de nodige vitamines, mineralen etc. binnen. Deze methode richt zicht  niet alleen op afvallen, maar een bredere kijk op voeding en vooral ook inzicht in je voedingspatroon en leefstijl. 

Je eten wordt gezonder. Je zult je al na een paar weken fitter, energieker en minder opgeblazen voelen. Je zit lekkerder en beter in je vel. Hoe fijn is dat. Het is echt niet nodig om alle zakjes en pakjes de deur uit te doen. Indien je voor 80% puur en 20% pakjes en zakjes kiest, zit je al best goed. Veel mensen denken dat het veel (meer) tijd kost om gezond te koken, nou dat valt erg mee. In de boeken en op de website van "PuurGezond" staan veel recepten die je in een mum van tijd klaar maakt.

Ook ben ik een voorstander van "mealprepping". Dit wil zeggen, vooruit denken. Maak extra eten klaar en bewaar het in de diepvries. Zo grijp je niet zo snel naar fastfood als je minder tijd hebt of geen zin hebt in koken. 

Bij "PuurGezond" gaan wij geen calorie├źn tellen, er is geen sprake van een dieet. Niets is verboden! Het gaat om goede en bewuste keuzes maken. Wij werken in 8 stappen naar een gezond voedingspatroon. Elke keer leggen wij de focus op iets anders, om zo tot een gezond voedingspatroon te komen. Het is onmogelijk om alles radicaal om te gooien en vol te houden. Dit is gedoemd om te mislukken. Eten moet vooral gezellig en ontspannend zijn. 

Naast voeding is bewegen heel belangrijk. Ook hier wordt aandacht aan besteed. 

De boeken van "PuurGezond" zijn te koop bij mij. Je mag ze natuurlijk eerst vrijblijvend inkijken. 

Neem eens een kijkje op de website www.puurgezond.nl. Je kunt je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief van PuurGezond. Boordevol weetjes en recepten.